Waterschade

Waterschade

Herstel van schade aan een vloer

Lekkende vaatwassers, een enorme hoosbui of de kerstboom teveel water gegeven. waterschade aan je vloer is altijd erg vervelend. BTN vloeren is gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van parket, laminaat, kurk en Pvc vloeren met schade, zoals waterschade en brandschade. Ik maak bij schade aan een vloer de deskundige afweging of gedeeltelijk herstel van de vloer mogelijk is of dat de beschadigde vloer geheel vervangen dient te worden. Herstel van schade aan een vloer is vaker mogelijk dan je denkt. Na vakkundig herstel is jouw vloer weer als nieuw en is van de schade niets meer te zien.

Uw offerte thuisgestuurd

Ik kom op afspraak bij u thuis om de schade op te nemen en te oordelen wat de beste oplossing is om uw vloer weer als nieuw te maken. Vervolgens krijg je een offerte thuisgestuurd, die je dan eventueel door kunt sturen naar jouw verzekering. Voor het maken van een offerte voor een verzekering breng ik  € 125,-  in rekening. Indien de verzekering akkoord gaat met de reparatie en ik de werkzaamheden ook uit mag voeren wordt € 125,- in mindering gebracht op de factuur.

Indien je vragen hebt met betrekking tot schades, neem dan direct contact op met 06 23 57 18 67 of via het contact formulier.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/