Laminaat Vloeren

Laminaat Vloeren

Voor ieder interieur een passende vloer

De laminaatvloeren van nu zijn door de voelbare houtstructuur, de v-groef en de mooie matte uitstraling bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer. Doordat de laminaatvloeren in vele (hout)soorten en maten te verkrijgen zijn, is er voor ieder interieur, klassiek of modern een passende vloer te vinden.

Jarenlang plezier met een laminaatvloer

Door het kliksysteem zijn de vloeren snel te plaatsen, en af te werken met een bijpassend plint. Ook een groot voordeel is het onderhoud, een stof wisser en af en toe een vochtige dweil volstaan om laminaatvloer mooi te houden, neem daarbij de grote slijtvastheid en duurzaamheid. Dus ook wat hygiëne betreft is een laminaatvloer de ideale vloer.

Laminaatvloeren zijn geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer maar nu zelfs ook voor in de badkamer (Hydro plus). Dit alles maakt het dat je aan een laminaatvloer jarenlang plezier zult beleven.

Je kunt er voor kiezen om de vloer door mij te laten plaatsen, maar laminaat is ook geschikt voor de Doe het zelver. Ik lever alle materialen, en geef tips zodat je zelf de vloer ook op de goede manier kunt plaatsen.

Ik lever al laminaat vloeren vanaf € 11,95 per m²

Bij mij kun je terecht voor de laminaatvloeren van o.a: