Stofvrij schuren

Stofvrij schuren

Uitvoering door een vakman

Het schuren en oliën of lakken van een parket of houten vloer is een vak apart. Laat het daarom altijd uitvoeren door een vakman.

​Bij iedere houten vloer komt een moment dat deze met een onderhoudsmiddel niet meer mooi te krijgen is, er zitten slijtage plekken in of vlekken van bijvoorbeeld water. Dan dient de vloer geschuurd te worden, dit is werk voor een specialist,

Uw vloer stof arm schuren

Ik schuur jouw vloer stof arm. (stofvrij is onmogelijk). Als er delen zijn beschadigd, of los liggen kunnen deze vernieuwd of eventueel vastgezet worden, daarna schuur ik jouw vloer stof arm in minimaal 3 schuurgangen. Daarna nog 1 x met een speciale schijf zodat de vloer ook krasvrij is. V groeven worden gefreesd.

Soms is het noodzakelijk dat de kiertjes en noesten dicht gestopt worden, of dat er spijkers gedreveld moeten worden. Vervolgens worden er 3 lak lagen of een olielaag aangebracht. Ook is het mogelijk om een kleurolie aan te brengen en daarna 2 laklagen. Jouw vloer is dan weer als nieuw en gaat weer jaren mee.

 

Floorfriendly

Floorfriendly beschermt je vloer tegen krassende meubelen.Vul deze kortingscode in bij je bestelling: W3445#

Het schuren en afwerken van uw vloer

Het schuren en afwerken van een vloer duurt meestal 1 of 2 dagen. De aangebracht beschermlaag is na 24 uur droog en de vloer is weer beloop baar. Je krijgt bij het schuren en afwerken van de vloer altijd 1x gratis onderhoudsmiddel.

Ik kom de vloer vooraf inspecteren en maak een offerte, Je weet dan precies waar je aan toe bent , geen verassingen achteraf. Altijd gratis inspectie en offerte voor het schuren en afwerken van jouw houten vloer. (binnen een straal van 25 km om Eibergen)

Natuurlijk lever ik voor diverse vloeren de onderhoud en schoonmaak middelen. Je kunt deze bestellen via telefoon, app of email, verzending is natuurlijk mogelijk.

Ook is een goede schoonloop mat een must voor behoud van alle harde vloer. Deze matten nemen zowel vocht als vuil op. Ze zijn bij mij verkrijgbaar in bijna alle afmetingen.

Onderhoudsadvies

Hieronder vindt je de verschillende onderhoudsadviezen, of download de App voor IOs of Android Ook is het mogelijk om bij mij een onderhoudscontract af te sluiten. Ik kom dan 1 x per jaar jouw vloer reinigen en opnieuw in de onderhouds- olie of polish zetten. Dit verlengd de levensduur van jouw vloer met jaren. ​Vraag naar de voorwaarden.