Vloerenspecialist Winterswijk

Uw specialist in onder andere parketvloeren, houten vloeren en pvc-vloeren in Winterswijk en omstreken

BTN Vloeren is uw specialist in het leveren en leggen van parketvloeren, houten vloeren en pvc-vloeren in de omgeving van Winterswijk. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn bekend om ons vakmanschap en onze uitstekende service. Hieronder vindt u meer informatie over onze werkwijze, de voordelen van onze vloeren en de verschillende soorten vloeren die wij aanbieden.

  • Parketvloeren

Parketvloeren zijn erg populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en warme sfeer. Deze vloeren geven een klassieke, elegante look aan uw woning en zijn erg duurzaam. Parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, zoals visgraat, blokmotief en lamelplanken. De vloeren zijn gemaakt van verschillende houtsoorten, zoals eiken, beuken en esdoorn.

  • Houten vloeren

Houten vloeren zijn ook populair vanwege hun natuurlijke uitstraling. Onze houten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, waaronder geolied, geborsteld en gerookt. Houten vloeren geven uw woning een warme en gezellige uitstraling en zijn bovendien duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

  • Pvc-vloeren

Pvc-vloeren zijn een modern alternatief voor parketvloeren. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en designs, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Pvc-vloeren hebben vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Zo zijn ze waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien zijn pvc-vloeren zeer slijtvast en duurzaam, waardoor ze lang meegaan. Ook zijn pvc-vloeren geluiddempend en comfortabel om op te lopen. Bij BTN Vloeren bieden wij een ruim assortiment aan pvc-vloeren van de beste kwaliteit.

Diverse soorten vloeren

Bij BTN Vloeren bieden wij verschillende soorten vloeren aan, waaronder parketvloeren, houten vloeren en pvc-vloeren. In Winterswijk en omstreken hebben wij al diverse prachtige vloeren mogen realiseren. Een beknopt overzicht van de vele mogelijkheden treft u hieronder:

Onze werkwijze

Bij BTN Vloeren geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw wensen en adviseren u bij het maken van de juiste keuze. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte vloer voor uw woning. Nadat u een keuze heeft gemaakt, plannen wij een afspraak in om de vloer bij u thuis te installeren. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer perfect geïnstalleerd wordt en nemen al het afval en restmateriaal mee.

De voordelen van BTN Vloeren

Bij BTN Vloeren staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Onze vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en de nieuwste technieken, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen bieden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het leggen van vloeren en staan bekend om hun vakmanschap. Bovendien bieden wij een uitstekende garantie en service, zodat u altijd tevreden bent met uw nieuwe vloer. Reeds veel klanten uit de regio Winterswijk hebben wij op deze manier mogen verblijden.

Ook het juiste adres voor traprenovatie en raamdecoratie

Traprenovatie

Naast vloeren, bieden wij in de omgeving van Winterswijk ook traprenovatie aan. Met onze traprenovatie geven wij uw oude trap een nieuwe, moderne uitstraling. Wij gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen zoals hout en pvc, zodat uw trap er weer als nieuw uitziet. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in traprenovatie en zorgen ervoor dat uw trap veilig en stevig is.

 

Raamdecoratie

Tot slot kunnen wij u ook ondersteunen bij het plaatsen van raamdecoratie. Denk aan shutters, jaloezieën en plisségordijnen. Raamdecoratie geeft uw woning niet alleen een mooie uitstraling, maar biedt ook privacy en controle over de hoeveelheid lichtinval. Wij ondersteunen u bij het maken van een keuze voor de gewenste raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit.

Ook het juiste adres voor traprenovatie en raamdecoratie

BTN Vloeren is uw specialist in parketvloeren, houten vloeren, pvc-vloeren, traprenovatie en ondersteunt u ook nog bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en staan bekend om ons vakmanschap en uitstekende service. Bij BTN Vloeren bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een tevreden resultaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Al veel klanten uit de omgeving Winterswijk gingen u voor!