Over ons

Over ons

Wat doe ik 

Uw parketteur uit Eibergen

BTN Vloeren uit Eibergen is werkzaam in de provincies Gelderland en Overijssel. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leggen van parket, laminaat en PVC. Traprenovatie is ook een specialisatie geworden. Ook voor onderhoud van uw parketvloer, en voor raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres. Met een ervaring van meer dan 25 jaar kennen wij alle kneepjes van het vak.

BTN Vloeren is BONA gecertificeerd en beschikt over de erkenning door Meester der Parketteurs. En Stair Professional.

Om met u de mogelijkheden te bespreken maak ik graag een afspraak bij u thuis.

Gecertificeerde vakman

Een Bona gecertificeerde vakman heeft een intensieve training gevolgd bij Bona en kan dit aantonen door een eigen certificaatnummer. Door deze opleiding beschikt de BONA gecertificeerde expert over de juiste vakkennis en passie voor het omgaan met houten vloeren. U, als consument, bent hierdoor verzekerd van een deskundige en duurzame uitvoering van elk project. Kennis is macht en daar profiteert u als klant van, kwaliteit en service zijn de trefwoorden van de dienstverlening van BTN Vloeren.

Een meester der parketteurs mag de titel voeren als deze een ruime ervaring heeft in alle aspecten van het leggen en onderhouden van parket. Een vereiste is dat er sprake is van een ervaring van minimaal 20 jaar in de parketbranche, daarbij dienen jaarlijks 3 evenementen te worden bijgewoond, om zo de kennis op het juiste niveau te houden en te verbeteren. Door te kiezen voor een bedrijf dat beschikt over de erkenning door Meester der Parketteurs, kiest u voor een vakman, die grote passie voor het vak heeft en beschikt over de expertise om het aloude ambacht van parketteur vakbekwaam uit te voeren.

Tapis parket is een goede keuze

BTN Vloeren heeft al vele klanten voorzien van een passende vloer. Hierbij wordt altijd goed geluisterd naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever en wij spelen graag een adviserende rol. Welke soort parket, laminaat of PVC voldoet het best aan uw persoonlijke smaak en aan welke voorwaarden moet het voldoen? Ons advies is altijd vrijblijvend, want uiteindelijk ligt de beslissing bij u. Dit kan te maken hebben met bijvoorbeeld het beschikbare budget of speciale wensen. Veelvuldig wordt door klanten gekozen voor de door ons geadviseerde Tapis houten vloeren. Dit heeft te maken met de veelzijdigheid van dit kwaliteitsproduct.

Kwaliteit van en garantie op uw vloer

Welke vloer u ook kiest, wij maken altijd gebruik van materialen van gerenommeerde merken, wat garant staat voor A-kwaliteit en duurzaamheid. Omdat wij geloven in onze producten geven wij een geen gekibbel garantie van drie jaar op uw nieuwe vloer.

Onderhoud van parket

Om uw vloer in topconditie te houden voeren wij ook graag het juiste onderhoud uit. Dieptereiniging met een schrobmachine zorgt voor behoud van de juiste uitstraling van uw massieve houten vloer. Schuren gebeurt altijd stofvrij, zodat de aanwezigen hiervan geen hinder ondervinden.

Ook voor traprenovatie en raamdecoratie beschikken wij over de juiste vakkennis. Hierbij is altijd sprake van maatwerk met absoluut oog voor detail.

Zoals u gelezen hebt, heeft u te maken met een veelzijdig bedrijf uit Eibergen, wat kwaliteit en service hoog in het vaandel voert. Wilt u zich verzekeren van een deskundig en betrouwbaar bedrijf, dan hoeft u niet verder te zoeken. U heeft BTN Vloeren tenslotte al gevonden.