Traprenovatie

Traprenovatie

Geef uw trap een tweede leven

De trap valt direct op wanneer mensen uw huis bezoeken. Toch is ook de trap een gebruiksvoorwerp en is renovatie na verloop van tijd noodzakelijk. Een trap die zijn glans verliest, dat wilt u natuurlijk niet! BTN Vloeren staat voor u klaar en voert graag de traprenovatie voor u uit. Wij zijn actief in de provincies Gelderland en Overijssel en biedt mogelijkheden om hoogwaardige houten, laminaat of PVC overzettreden te plaatsen. Zo renoveren wij uw trap al binnen enkele dagen!

Snelle traprenovatie is de standaard

Waar de renovatie van een trap voorheen een behoorlijke periode in beslag kon nemen, is het voor BTN Vloeren tegenwoordig mogelijk om, in de meeste gevallen, binnen 1 tot 1½ dag de renovatie van uw trap afgerond te hebben! Zo kunt u snel genieten van het eindresultaat.

Wat betreft de materialen hebben wij een ruim aanbod. U kunt kiezen voor eiken overzettreden, maar ook voor PVC, hout of laminaat overzettreden. U kunt zelfs de pvc vloerdelen van uw eigen vloer op overzettreden laten zetten.  Kiest u voor eiken overzettreden, dan kunt u kiezen uit diverse lakkleuren of oliën. Zo sluit de trap perfect aan bij de vloer in uw huis. BTN Vloeren heeft een scherp oog voor details en kan u desgewenst ook van advies voorzien.

Traprenovatie, een duurzame keuze

Uw oude trap vervangen kost veel geld en is in veel gevallen ook niet noodzakelijk. Door tijdig traprenovatie uit te laten voeren, kunt u de levensduur van de trap aanzienlijk verlengen. Zo helpt u niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!

Als gediplomeerd Stair Professional werken wij het meest met de traprenovatie van FEDI of Mexform   Vicstairs. Met dit systeem bent u verzekerd van een complete transformatie van uw trap, inclusief de zijkanten, onderlatten en eventuele LED-verlichting. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de bijbehorende laminaatvloer op de overloop te vernieuwen, zodat uw hele gebied rond de trap een fraaie uitstraling krijgt. Als Stair Professionals zorgen wij  ervoor dat elk aspect van uw traprenovatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd, zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtige trap.

Of u nu kiest voor een strak en eigentijds ontwerp met LED-verlichting of een klassieke uitstraling wilt behouden, FEDI , Mexform en Vicstairs bieden een breed scala aan opties om aan uw specifieke smaak en behoeften te voldoen. Als u wilt ontdekken hoe deze traprenovatiesystemen uw trap kunnen transformeren en uw huis kunnen verbeteren, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Houten traptreden

Pvc traptreden met aluminium rand

Laminaat Traprenovatie

Interesse in de renovatie van uw trap?

Met BTN Vloeren heeft u uw betrouwbare partner voor traprenovatie in de provincies Gelderland en Overijssel gevonden. U kunt erop vertrouwen dat uw trap een prachtig tweede leven krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw trap kunnen transformeren.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/