Parket Vloeren

Parket Vloeren

Een parketvloer, de mooiste basis van uw  interieur

BTN Vloeren heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het plaatsen van parket en houten vloeren. Of het nu gaat om een planken vloer, visgraat, blok of hongaarse punt patroon, eventueel met een ingewerkte bies, parket vloeren zijn de mooiste basis voor een interieur. Kom hier meer te weten over de verschillende systemen of neem direct contact op.

Lust voor het oog

Parketvloeren zijn er in een groot aantal houtsoorten, en in vele patronen en systemen te leggen. Denk daarbij aan de klassieke patroonvloeren, maar ook aan de brede plankenvloeren (tot 30 cm breed).

Met meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van allerlei houten vloeren heb ik mij gespecialiseerd in de z.g.n Tapis (gespijkerde) vloeren. Deze zijn in diverse patronen te leggen: visgraat, Hongaarse punt of blok, met eventueel een mooi ingewerkte bies. Deze vloeren worden verlijmd en gespijkerd op een mozaïek of spaanplaat ondervloer, daarna worden ze geschuurd en afgewerkt met een (kleur)olie of met lak 3x afgelakt. Maar ook de verouderde plankenvloeren zijn een lust voor het oog, dezelfde manier van plaatsen maar dan zijn deze al kant en klaar geolied.

Multiplank vloeren

Ik lever en plaats ook Multiplank vloeren in verschillende breedtes, toplagen en afwerkingen, zoveel keus, jouw vloer zit daar vast tussen. Deze bestaan uit een multiplex onderlaag met daar bovenop een massief houten plank gelijmd van 3, 4 of 6 mm dik. deze vloerdelen zijn meestal kant en klaar geolied of gelakt, dus klaar voor gebruik. Deze delen kunnen zwevend geplaatst worden of direct verlijmd worden op de cementdekvloer. Door de multiplex onderlaag werken deze delen nauwelijks meer. Multiplank of duoplank vloeren kunnen in vele afwerkingen geleverd worden, zoals verouderd, gerookt, tientallen kleuren olie, gelakt etc.

Vloerverwarming

In steeds meer (nieuwbouw) woningen wordt vloerverwarming geplaatst, dit is met name om dat deze manier van verwarmen veel energie zuiniger is dan de conventionele radiatoren. Met de huidige (lijm) technieken kan een houten vloer tegenwoordig perfect op een vloerverwarming geplaatst worden men dient dan wel goed het opstart en stookprotocol te volgen, en te kiezen voor een stabiele houtsoort zoals eiken, merbau, afzelia etc. Doordat woningen heel goed geïsoleerd zijn kan de temperatuur heel gemakkelijk constant gehouden worden en zijn temperatuur schommelingen in de vloer nihil en zo ook de werking van het hout.

Doordat hout een isolator is zal het wat langer duren voordat het de juiste temperatuur heeft, maar het houdt daarentegen ook langer de warmte vast. voor meer informatie neem dan contact op.

Verschillende vloeren

Ik lever en plaats ook Multiplank vloeren in Veel gebruikte systemen zijn o.a. Tapis, Bourgogne, Multiplank en Massief hout. Neem ook eens tijd voor de Parketnavigator van Parketfabriek Lieverdink. Daarmee kun je verschillende vloeren in verschillende interieurs bekijken. De verschillende vloeren die zij maken, kan ik voor je plaatsen.

Aanbieding:

Eiken rustiek lamel parket, blank gelakt, zwevend of vol verlijmd geplaatst en rondom afgewerkt met afdeklijsten.

Nu Slechts € 89,95 per m²