Vloerenspecialist Haaksbergen

Vloerenspecialist Haaksbergen

Uw vloerenspecialist in de regio Haaksbergen

Bent u op zoek naar een vloerenspecialist in Haaksbergen? Bij BTN Vloeren bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in parketvloeren, houten vloeren, pvc-vloeren, traprenovatie en raamdecoratie in de regio Haaksbergen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en staan bekend om ons vakmanschap en uitstekende service.

Diverse soorten vloeren

Parketvloeren

Bij BTN Vloeren in de omgeving van Haaksbergen vindt u een ruim assortiment aan parketvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Parketvloeren hebben een natuurlijke uitstraling en geven uw interieur een warme sfeer. Bovendien zijn parketvloeren duurzaam en gaan ze lang mee. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van parketvloeren en zorgen ervoor dat uw vloer er perfect uitziet.

 

Houten vloeren

Houten vloeren zijn tijdloos en passen bij elk interieur. Bij BTN Vloeren bieden wij houten vloeren in vele verschillende houtsoorten en kleuren. Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste houten vloer die past bij uw wensen en interieur. Bovendien zorgen wij voor een perfecte plaatsing van uw houten vloer in Haaksbergen.

 

Pvc-vloeren

Pvc-vloeren ziet u tegenwoordig in vele huishoudens terug. Het is een modern alternatief voor de parketvloer. Pvc-vloeren zijn er in vele kleuren en designs. Mede hierom passen ze in elk interieur. Een pvc-vloer laat zich kenmerken door de eenvoud in onderhoud en het waterbestendige karakter. Tevens hebben ze een lange levensduur en zijn ze zeer slijtvast. BTN Vloeren biedt u een uitgebreid assortiment aan pvc-vloeren met een uitmuntende kwaliteit. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Ook het huiste adres voor traprenovatie en raamdecoratie

Traprenovatie

Is uw trap aan vervanging toe? Of wilt u uw trap een nieuwe, moderne uitstraling geven? Bij BTN Vloeren kunt u terecht voor traprenovatie. Door toepassing van hout of pvc ziet uw trap er weer fantastisch uit. Een veilige en stevige trap met een fraaie uitstraling, dat is waar BTN Vloeren voor gaat en voor staat. U kunt op ons rekenen!

 

Raamdecoratie

Tot slot ondersteunen wij u ook bij de keuze voor raamdecoratie in uw woning in Haaksbergen. Denk hierbij aan shutters, jaloezieën of plisségordijnen. Door de keuze voor bepaalde raamdecoratie, kunt u uw woning voorzien van privacy, een verbeterde uitstraling en heeft u direct controle over de hoeveelheid lichtinval die u wenst in uw woning. Bij BTN Vloeren begeleiden wij u tijdens het proces en laten wij u graag een breed assortiment zien.

Onze conclusie

Kortom, als u op zoek bent naar een vloerenspecialist in Haaksbergen, dan is BTN Vloeren de perfecte keuze. Onze jarenlange ervaring, vakmanschap en uitstekende service zorgen ervoor dat wij de juiste partner zijn voor uw vloer- en raamdecoratieprojecten. Bij ons vindt u een ruime keuze aan hoogwaardige parketvloeren, houten vloeren, pvc-vloeren, traprenovatie en raamdecoratie. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw woning!

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/