Wat doe ik

Wat doe ik 

Passie voor vloeren

Ben je aan een nieuwe vloer toe, of is jouw houten vloer toe aan een opknapbeurt. Bij BTNvloeren bent je aan het goede adres. Mijn streven is niet om de goedkoopste te zijn, Maar om de beste kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs te leveren. Bij mij kun je terecht voor Parket en andere houten vloeren, Pvc vloeren, laminaat en kurk vloeren en voor Traprenovatie. Ik lever en plaats de vloeren, of ik lever de materialen als jij zelf de vloer wilt plaatsen.

Je kunt bij BTNvloeren ook terecht voor het stofarm schuren van jouw vloer, waarna deze weer afgewerkt wordt met een (kleur)olie of 3 laklagen.

De levensduur van uw vloer verlengen

Denk je ook altijd “ik moet nodig de vloer in de onderhoud zetten”, maar vervolgens blijft het daarbij. Ik kan dat natuurlijk ook voor jou doen. De vloer wordt dan geheel gereinigd en vervolgens in de onderhoud gezet. Dit kan de levensduur van de vloer met enkele jaren verlengen. Ook is het mogelijk om een contract af te sluiten. je betaald een vast bedrag per maand dan komen ik 1 x per jaar jouw vloer compleet reinigen en opnieuw in onderhoudsmiddel zetten. Vraag naar de voorwaarden.

Vaak zijn oude trappen beschadigd en zitten onder de lijm die niet meer te verwijderen is. Dan is traprenovatie een mooie en betaalbare oplossing. Jouw trap wordt meestal binnen 1 dag voorzien van nieuwe treden en stootborden.

Nieuw in het assortiment is raamdecoratie van HR Design, Vouwgordijnen, rolgordijnen maar ook zonwering.Bekijk de website van HR Design voor de enorme mogelijk heden. ​A kwaliteit voor een bouwmarkt prijs.

Waarom kiezen voor BTNvloeren:

Is jouw interesse gewekt, neem dan contact op en dan kom ik geheel vrijblijvend op afspraak bij jouw thuis, (ik heb geen showroom) wanneer het jou het beste uitkomt, met stalen van vloeren, zodat je een goed beeld kunt krijgen hoe het in jouw eigen woning, bij jouw eigen meubelen zal staan, geen gesleep met lades van kasten naar de winkel toe. de winkel komt naar jou toe.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/