Vloerenspecialist Lochem

Parket laten leggen in Lochem

Wil je prachtig parket laten leggen in Lochem? Bij BTN Vloeren ben je aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé vloerenspecialist van Gelderland en Overijssel. Of je nu op zoek bent naar massieve houten vloeren, parket, PVC of laminaat, wij bieden het allemaal. Ons team zorgt voor een feilloze montage, zodat jouw nieuwe vloer er perfect uitziet. En dat alles zonder extra kosten voor de montage, want bij BTN Vloeren is dat gratis. Onze expertise houdt niet op bij vloeren alleen. Wij zijn ook gespecialiseerd in vloeronderhoud, traprenovatie en raamdecoratie. Bij BTN Vloeren staat klanttevredenheid voorop en geven wij zelfs drie jaar garantie op onze werkzaamheden. Daarnaast hanteren wij concurrerende tarieven en kun je bij ons achteraf betalen. Woon je in Lochem en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@btnvloeren.nl of bel naar 06 23 57 18 67. Kies voor BTN Vloeren en geniet van een prachtige vloer die jaren meegaat.

PVC vloeren installatie in Lochem

Is je woning in Lochem toe aan een nieuwe uitstraling? Overweeg dan de installatie van PVC vloeren door de experts van BTN Vloeren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de vloerensector bieden wij de perfecte combinatie van kwaliteit en vakmanschap. PVC vloeren zijn niet alleen duurzaam maar ook stijlvol en gemakkelijk te onderhouden. Ons team zorgt voor een naadloze installatie zonder extra kosten voor de montage. Dat betekent dat je kunt genieten van je nieuwe vloer zonder onverwachte uitgaven. Bij BTN Vloeren staan we bekend om onze uitstekende service. Naast PVC vloeren bieden wij ook parket, massieve houten vloeren en laminaat aan. Onze specialiteiten omvatten verder vloeronderhoud, traprenovatie en raamdecoratie. Met de focus op klanttevredenheid bieden wij drie jaar garantie op al onze werkzaamheden. Ook hanteren wij concurrerende tarieven en is betaling achteraf mogelijk. Ben je woonachtig in Lochem en wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@btnvloeren.nl of bel naar 06 23 57 18 67. Kies vandaag nog voor BTN Vloeren en maak van jouw huis een thuis!

Laminaat kopen in Lochem

Wil je laminaat kopen in Lochem? BTN Vloeren is jouw specialist. Vanuit onze vestiging in Eibergen bedienen wij klanten in heel Gelderland en Overijssel, inclusief Lochem. Ons assortiment is uitgebreid en van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een elegante houtlook of een modern PVC-laminaat, wij hebben het. Door ons ruime aanbod en 25 jaar ervaring kunnen wij je altijd de perfecte oplossing bieden. Bij BTN Vloeren is de montage inbegrepen in de prijs, dus geen extra kosten. Wij streven ernaar om jouw nieuwe laminaatvloer feilloos neer te leggen. Naast laminaatvloeren bieden wij ook andere diensten zoals vloeronderhoud, traprenovatie en raamdecoratie. Onze prijzen zijn concurrerend en je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wil je meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact op via info@btnvloeren.nl of bel naar 06 23 57 18 67. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons voorop, en dat zie je terug in elke vloer die we leggen.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/