BTN Vloeren

Laminaat Vloeren

Voor ieder interieur een passende vloer

De laminaatvloeren van nu zijn door de voelbare houtstructuur, de v-groef en de mooie matte uitstraling bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer. Doordat de laminaatvloeren in vele (hout)soorten en maten te verkrijgen zijn, is er voor ieder interieur, klassiek of modern een passende vloer te vinden.

BTN Vloeren, laminaat vloeren
page-title-bg-ash.png

Jarenlang plezier met een laminaatvloer

Door het kliksysteem zijn de vloeren snel te plaatsen, en af te werken met een bijpassend plint. Ook een groot voordeel is het onderhoud, een stof wisser en af en toe een vochtige dweil volstaan om laminaatvloer mooi te houden, neem daarbij de grote slijtvastheid en duurzaamheid. Dus ook wat hygiëne betreft is een laminaatvloer de ideale vloer.

Laminaatvloeren zijn geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer maar nu zelfs ook voor in de badkamer (Hydro plus). Dit alles maakt het dat je aan een laminaatvloer jarenlang plezier zult beleven.

Je kunt er voor kiezen om de vloer door mij te laten plaatsen, maar laminaat is ook geschikt voor de Doe het zelver. Ik lever alle materialen, en geef tips zodat je zelf de vloer ook op de goede manier kunt plaatsen.

Ik lever al laminaat vloeren vanaf € 11,95 per m²

 

Bij mij kun je terecht voor de laminaatvloeren van o.a:

Neem contact op met BTN Vloeren

logo-btn-vloeren-transparant.png

BTNvloeren, Bas te Nijenhuis

ABorculoseweg 20, 

7151 MP Eibergen

Bezoekadres: Mors 7H14 7151 MX Eibergen (De showroom is geopend op afspraak)

info@btnvloeren.nl06 23 57 18 67

Volg ons

Meester ParketteursBona Gecertificeerd

06 23 57 18 67Borculoseweg 20, 7151 MP Eibergen