BTN Vloeren

Vloeren

Gespecialiseerd in het plaatsen van parket en houten vloeren

BTN Vloeren heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het plaatsen van parket en houten vloeren. Of het nu gaat om een planken vloer, visgraat, blok of hongaarse punt patroon, eventueel met een ingewerkte bies, parket vloeren zijn de mooiste basis voor een interieur. Kom hier meer te weten over de verschillende systemen of neem direct contact op.

page-title-bg-ash.png

Vloerverwarming

In steeds meer (nieuwbouw) woningen wordt vloerverwarming geplaatst, dit is met name om dat deze manier van verwarmen veel energie zuiniger is dan de conventionele radiatoren. Met de huidige (lijm) technieken kan een houten vloer tegenwoordig perfect op een vloerverwarming geplaatst worden men dient dan wel goed het opstart en stookprotocol te volgen, en te kiezen voor een stabiele houtsoort zoals eiken, merbau, afzelia etc. Doordat woningen heel goed geïsoleerd zijn kan de temperatuur heel gemakkelijk constant gehouden worden en zijn temperatuur schommelingen in de vloer nihil en zo ook de werking van het hout.

Doordat hout een isolator is zal het wat langer duren voordat het de juiste temperatuur heeft, maar het houdt daarentegen ook langer de warmte vast. voor meer informatie neem dan contact op.
page-title-bg-ash.png

Verschillende vloeren

Veel gebruikte systemen zijn o.a. Tapis, Bourgogne, Multiplank en Massief hout. Neem ook eens tijd voor de Parketnavigator van Parketfabriek Lieverdink. Daarmee kun je verschillende vloeren in verschillende interieurs bekijken. De verschillende vloeren die zij maken, kan ik voor je plaatsen.

Aanbieding:

Eiken rustiek lamel parket, blank gelakt, zwevend of vol verlijmd geplaatst en rondom afgewerkt met afdeklijsten.

Nu Slechts € 89,95 per m²

Neem contact op met BTN Vloeren

logo-btn-vloeren-transparant.png

BTNvloeren, Bas te Nijenhuis

ABorculoseweg 20, 

7151 MP Eibergen

Bezoekadres: Mors 7H14 7151 MX Eibergen (De showroom is geopend op afspraak)

info@btnvloeren.nl06 23 57 18 67

Volg ons

Meester ParketteursBona Gecertificeerd

06 23 57 18 67Borculoseweg 20, 7151 MP Eibergen