BTN Vloeren

Traprenovatie

BTN Vloeren, actief in Gelderland en Overijssel

Geef uw trap een tweede leven

De trap valt direct op wanneer mensen uw huis bezoeken. Toch is ook de trap een gebruiksvoorwerp en is renovatie na verloop van tijd noodzakelijk. Een trap die zijn glans verliest, dat wilt u natuurlijk niet! BTN Vloeren staat voor u klaar en voert graag de traprenovatie voor u uit. Wij zijn actief in de provincies Gelderland en Overijssel en biedt mogelijkheden om hoogwaardige houten, laminaat of PVC overzettreden te plaatsen. Zo renoveren wij uw trap al binnen enkele dagen!

BTN Vloeren, traprenovatie
page-title-bg-ash.png

Snelle traprenovatie is de standaard

Waar de renovatie van een trap voorheen een behoorlijke periode in beslag kon nemen, is het voor BTN Vloeren tegenwoordig mogelijk om, in de meeste gevallen, binnen 1 tot 1½ dag de renovatie van uw trap afgerond te hebben! Zo kunt u snel genieten van het eindresultaat.

Wat betreft de materialen hebben wij een ruim aanbod. U kunt kiezen voor eiken overzettreden, maar ook voor PVC, hout of laminaat. Kiest u voor eiken overzettreden, dan kunt u kiezen uit diverse lakkleuren of oliën. Zo sluit de trap perfect aan bij de vloer in uw huis. BTN Vloeren heeft een scherp oog voor details en kan u desgewenst ook van advies voorzien.

page-title-bg-ash.png

Traprenovatie, een duurzame keuze

Uw oude trap vervangen kost veel geld en is in veel gevallen ook niet noodzakelijk. Door tijdig traprenovatie uit te laten voeren, kunt u de levensduur van de trap aanzienlijk verlengen. Zo helpt u niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!

Als gediplomeerd Stair Professional werk ik het meest met de traprenovatie van FEDI of Mexform. Met dit systeem bent u verzekerd van een complete transformatie van uw trap, inclusief de zijkanten, onderlatten en eventuele LED-verlichting. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de bijbehorende laminaatvloer op de overloop te vernieuwen, zodat uw hele gebied rond de trap een fraaie uitstraling krijgt. Als Stair Professional zorg ik ervoor dat elk aspect van uw traprenovatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd, zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtige trap.

Of u nu kiest voor een strak en eigentijds ontwerp met LED-verlichting of een klassieke uitstraling wilt behouden, FEDI en Mexform bieden een breed scala aan opties om aan uw specifieke smaak en behoeften te voldoen. Als u wilt ontdekken hoe deze traprenovatiesystemen uw trap kunnen transformeren en uw huis kunnen verbeteren, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

BTN Vloeren, traprenovatie
BTN Vloeren, houten traptreden

Houten traptreden

BTN Vloeren, Pvc traptreden met aluminium rand

Pvc traptreden met aluminium rand

BTN Vloeren, Trenovo traprenovatie

Laminaat Traprenovatie

BTN Vloeren, traprenovatie
page-title-bg-ash.png

Interesse in de renovatie van uw trap?

Met BTN Vloeren heeft u uw betrouwbare partner voor traprenovatie in de provincies Gelderland en Overijssel gevonden. U kunt erop vertrouwen dat uw trap een prachtig tweede leven krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw trap kunnen transformeren.

Neem contact op met BTN Vloeren

logo-btn-vloeren-transparant.png

BTNvloeren, Bas te Nijenhuis

ABorculoseweg 20, 

7151 MP Eibergen

Bezoekadres: Mors 7H14 7151 MX Eibergen (De showroom is geopend op afspraak)

info@btnvloeren.nl06 23 57 18 67

Volg ons

Meester ParketteursBona Gecertificeerd

06 23 57 18 67Borculoseweg 20, 7151 MP Eibergen