Geschreven door Bas

Het uitkiezen van een vloer is belangrijk omdat we hier dagelijks gebruik van maken en het voor een belangrijk gedeelte de sfeer in een ruimte bepaalt. Of het nu thuis is of bijvoorbeeld op het werk, het kiezen voor de juiste vloer is van essentieel belang.

Het is raadzaam om te kiezen voor een vloer die je goed kunt onderhouden en makkelijk kunt schoonmaken. Parket is bijvoorbeeld zo’n ideale ondergrond omdat dit natuurlijke product heel veel voordelen kent. De parketteurs beoefenen hun ambacht dan ook met volle passie.Dit zie je en dat merk je meteen als je ze bezig ziet met parket. Ze zetten zich volledig in om een hoogwaardig product én vakmanschap af te leveren. Omdat het immers de kleine dingen zijn die grote verschillen kunnen maken is oog voor detail in dit vak onmisbaar.

Bij de Meester der Parketteurs kun je terecht voor een deskundig advies en een knap staaltje vakmanschap. Een deskundig team staat voor je klaar om je van dienst te zijn bij het uitzoeken en leggen van je vloer. Je vind de parketteurs door heel Nederland.

Parket leggen is een oud ambacht van passie en puur vakmanschap. De Meester der Parketteurs maakt zich daar al jaren sterk voor. Alles wat we doen is dan ook een gedegen handwerk.
Van het leggen van een plankenvloer of visgraatparket tot aan de renovatie van uw huidige vloer.Om er zeker van te zijn dat wij je de allerbeste kwaliteit kunnen leveren werken wij alleen met hoogwaardige producten.

Onze parketteurs zijn stuk voor stuk gedreven vakmensen die hun vak met plezier uitoefenen en allemaal al heel wat jaren ervaring hebben. Dat zie je terug in het eindresultaat! Of je de vloer nu thuis wilt leggen of eventueel in een kantoor ze leggen een vloer voor je die het beste past bij de omgeving.

Ook voor het onderhoud kunt je bij ons terecht. Oude vloeren kun je laten renoveren en mocht je vloerschade hebben opgelopen door brand of waterschade neem dan gerust contact met ons op. Ook als je vragen hebt over parket of het onderhoud ervan kun je bij ons rekenen op een deskundig advies.